Atakum'da yol kontrolünde durdurulan 21 yaşındaki kişinin üzerinden ruhsatsız tabanca çıktı

Yunus polisleri Atakum'da şüphe üzerine durdurduğu A.G. (21) üzerinde ruhsatsız tabanca ele geçirdi; zanlı polis merkezine sonra adliyeye sevk edildi.


Atakum'da yol kontrolünde durdurulan 21 yaşındaki kişinin üzerinden ruhsatsız tabanca çıktı

Atakum'da yol kontrolünde durdurulan 21 yaşındaki kişinin üzerinden ruhsatsız tabanca çıktı

Samsun'un Atakum ilçesinde gerçekleştirilen uygulamada, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus polisleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Olayın seyri:

Uygulama sırasında durdurulan kişi, A.G. (21) olarak tespit edildi. Polis ekiplerinin yaptığı üst aramasında şahsın üzerinden ruhsatsız tabanca çıktığı ve silahın ekiplerce muhafaza altına alındığı bildirildi.

Ele geçirilen silah ve olayla ilgili bulgular, kolluk tarafından kayıt altına alındı. Olay yerindeki ilk işlemler Asayiş Şube ekipleri tarafından tamamlandı.

İşlemler ve adli süreç:

Gözaltına alınan A.G., ifadesi alınmak üzere Recep Tokur Polis Merkezi'ne götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından şüpheli, adli işlemler için Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Kolluk, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor ve adli makamların yönlendirmesi doğrultusunda gerekli işlemler devam ediyor.

A.G.(21) POLİS TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI.

A.G.(21) POLİS TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI.

Hakan Arslan

Hakan Arslan

Asayiş & Operasyon Editörü

Olay yeri haberleri, mahkeme süreçleri ve güvenlik güçlerinin operasyon haberlerinde uzmanlaşmış haber editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!