Bilecik'te kamp yapan işitme engelliler genç kız futsal takımı valiyle buluştu

İşitme Engelliler Genç Kız Futsal Milli Takımı, Bilecik'te Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında kampa girerek Vali Faik Oktay Sözer ile bir araya geldi.


Bilecik'te kamp yapan işitme engelliler genç kız futsal takımı valiyle buluştu

Milli takım Bilecik kampında

İşitme Engelliler Genç Kız Futsal Milli Takımı, Avrupa Futsal Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Bilecik'te kamp çalışmalarını sürdürüyor. Kamp için kentte bulunan teknik heyet ve sporcular, Vali Faik Oktay Sözer tarafından makamında kabul edildi.

Kabulde konuşulanlar:

Kabulde, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir ile ASKF Başkanı Nusret Tosun da hazır bulundu. Teknik heyet milli takımın Bilecik'te yürüttüğü kamp programı ve Avrupa Futsal Şampiyonası hazırlıkları hakkında Vali Sözer'e bilgi verdi.

Vali Sözer, teknik ekip ve sporcularla bir süre sohbet ederek onlara başarı dileklerini iletti. Kabul sırasında sporcuların çalışmalarına kolaylık sağlanması ve moral destek verilmesi üzerinde duruldu.

Hazırlık sürecine bakış:

Toplantıda, milli takımın kamp programının antrenman, dinlenme ve hazırlık maçları gibi unsurları içerdiği vurgulandı. Vali Sözer sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek, ay-yıldızlı formayla mücadele edecek ekibe Avrupa Futsal Şampiyonası için başarılar diledi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu. Kamp çalışmalarının sürmesi ve milli takımın şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanması için yerel yetkililerin destek mesajı önem kazandı.

İŞİTME ENGELLİLER GENÇ KIZ FUTSAL MİLLİ TAKIMI, BİLECİK'TE KAMPA GİRDİ

İŞİTME ENGELLİLER GENÇ KIZ FUTSAL MİLLİ TAKIMI, BİLECİK'TE KAMPA GİRDİ

Kerem Güneş

Kerem Güneş

Spor Editörü

Süper Lig ve Avrupa futbolu canlı maç takibi, transfer haberleri ve resmi kulüp açıklamalarında uzman spor editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!