Bilecik'te şehit ailesine devletin vefa ziyareti

Bilecik Sosyal Hizmet Merkezi, 2007'de Bitlis'te şehit olan Nihat Kaplan'ın anne ve babasını sene-i devriyesinde ziyaret ederek devletin desteğini iletti.


Bilecik'te şehit ailesine devletin vefa ziyareti

bilecik'te şehit ailesine vefa ziyareti

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Bilecik Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, 2007'de Bitlis'te şehit olan Nihat Kaplan'ın anne ve babasını ziyaret etti. Ziyaret, şehidin Ağustos ayında gerçekleşen sene-i devriyesi dolayısıyla gerçekleştirildi.

ziyaretin amacı ve iletilen selamlar:

Buluşmada, şehit ailesiyle bir araya gelinerek devletin şehit yakınlarının yanında olduğu mesajı verildi. Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer'in selamları aileye iletildi.

kurumun taahhüdü ve açıklama:

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nejat İlhan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şunları vurguladı.

Şehitlerimizin kıymetli aileleri bizlere emanettir. Devletimizin tüm imkanlarıyla şehit ailelerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Şehidimiz Nihat Kaplan'ı sene-i devriyesinde rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, ailesine sağlık ve sabır diliyoruz.

Ziyaret, hem anma hem de destek amacı taşıyan bir buluşma olarak kayda geçti. Yetkililer, aileyle yapılan görüşmelerde ihtiyaç ve taleplerin takip edileceğini, kurumun sunduğu hizmetlerin sürdürüleceğini bildirdi.

ŞEHİT AİLESİNE VEFA ZİYARETİ YAPILDI

ŞEHİT AİLESİNE VEFA ZİYARETİ YAPILDI

Cemal Korkmaz

Cemal Korkmaz

Haberde İnsan Editörü

Türkiye’nin dört bir yanından ilham veren, duygulandıran ve başarı odaklı insan yaşam hikayelerini derleyen duyarlı editör.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!