Bilecik'te şehit Mehmet Bilgin'in ailesine vefa buluşması

Bilecik'te 1999'da şehit olan Mehmet Bilgin'in sene-i devriyesinde ailesi ziyaret edilerek ihtiyaçları dinlendi, selam ve destek iletildi.


Bilecik'te şehit Mehmet Bilgin'in ailesine vefa buluşması

Bilecik'te anma ve destek ziyareti:

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Rahim Duman ile Bilecik Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personeli, ağustos ayında sene-i devriyesi bulunan şehit Mehmet Bilgin'in ailesini ziyaret etti. Ziyarette şehidin anne ve babasının hal ve hatırı soruldu, aileyle yakın temas kurularak talep ve ihtiyaçları dinlendi.

iyilik ve dayanışma mesajları:

Ziyarette yetkililer, şehit ailelerinin yanında olunmaya devam edileceğini vurguladı ve desteklerin sürdürüleceği taahhüt edildi. Aileyle yapılan görüşmede hem gündelik ihtiyaçlar hem de uzun vadeli destek talepleri ele alındı.

iletilen selam ve anma sözleri:

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nejat İlhan, ziyarette Bakan Mahinur Özdemir Göktaş ve Vali Faik Oktay Sözer'in selamlarını ilettiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: Şehidimiz Mehmet Bilgin’in kıymetli ailesini ziyaret ederek Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’ın ve Valimiz Sayın Faik Oktay Sözer’in selamlarını ilettik. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Şehidimiz Mehmet Bilgin’i vefatının yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Ziyaret, aileyle dayanışmanın sürdürülmesi ve şehidin anısının yaşatılması yönündeki kararlılığın yeniden teyit edilmesiyle son buldu.

ŞEHİT AİLESİNE VEFA ZİYARETİ

ŞEHİT AİLESİNE VEFA ZİYARETİ

Cemal Korkmaz

Cemal Korkmaz

Haberde İnsan Editörü

Türkiye’nin dört bir yanından ilham veren, duygulandıran ve başarı odaklı insan yaşam hikayelerini derleyen duyarlı editör.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!