Bolu'da akıllı kavşak çalışması yakınında alt geçidin tavanı çöktü

Bolu'da Gölyüzü ile Sağlık mahalleleri arasındaki alt geçidin tavanı çöktü; olay sırasında can kaybı yok, geçit araç ve yayaya kapatıldı.


Bolu'da akıllı kavşak çalışması yakınında alt geçidin tavanı çöktü

Alt geçitte çökme: olayın özeti

Bolu’da Gölyüzü ile Sağlık mahalleleri arasında bulunan alt geçidin tavanında çökme meydana geldi. Olay, bölgedeki trafik yoğunluğunun yaşandığı Gölyüzü ve Sanayi kavşaklarında Karayolları tarafından yürütülen yeni nesil akıllı kavşak çalışmaları sırasında kayda geçti.

çökme anı ve olası tehlike:

Çökme anında alt geçitte araç ve yaya bulunmaması, muhtemel bir faciayı engelledi. Görgü veya olay bilgilerine göre can kaybı ya da yaralanma bildirilmedi; yetkililer, bu durumu olası risklerin erken fark edilmesine bağladı.

kapatma ve güvenlik önlemleri:

Bölgeye gelen Bolu Belediyesi ekipleri, alt geçitin her iki girişinde güvenlik önlemleri aldı. Alt geçit araç ve yaya trafiğine kapatıldı, girişlere güvenlik şeritleri çekildi ve uyarı levhaları yerleştirildi. Çalışmaların yürütüldüğü alanın yakınında olması nedeniyle ekiplerin güvenlik uygulamalarına öncelik verdiği belirtildi.

Olayla ilgili yetkililer ve çalışma ekipleri, bölgenin güvenliğini sağlamak için mevcut önlemleri sürdürüyor. Karayolları tarafından devam eden akıllı kavşak çalışmalarının yürütüldüğü bu alanda, altyapıdaki hasarın boyutu ve giderilme yöntemleri yetkili birimlerce takip edilecek.

BOLU’DA GÖLYÜZÜ İLE SAĞLIK MAHALLELERİ ARASINDAKİ ALT GEÇİDİN TAVANINDA ÇÖKME MEYDANA GELDİ. ALT...

BOLU’DA GÖLYÜZÜ İLE SAĞLIK MAHALLELERİ ARASINDAKİ ALT GEÇİDİN TAVANINDA ÇÖKME MEYDANA GELDİ. ALT GEÇİT ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİNE KAPATILDI.

Murat Öztürk

Murat Öztürk

Asayiş Editörü

İstanbul adliyesi ve emniyet bültenlerini anlık takip ederek son dakika asayiş gelişmelerini giren deneyimli haberci.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!