Boztepe'de ikamet aramasında 30 kök yasa dışı ekim ortaya çıktı

Kırşehir'in Boztepe ilçesinde jandarma ve narkotik ekiplerinin ortak aramasında A.K. ve E.E. isimli şahısların ikametlerinde ekili 30 kök uyuşturucu bulundu.


Boztepe'de ikamet aramasında 30 kök yasa dışı ekim ortaya çıktı

boztepe'de ekili bitkilere yönelik operasyon

Kırşehir'in Boztepe ilçesinde düzenlenen operasyonda, jandarma birimleri ile narkotik ekipleri iki ayrı ikamette yasa dışı ekim tespit etti. Yapılan aramalarda ekili halde toplam 30 kök uyuşturucu madde ele geçirildi.

operasyon ve arama detayları:

Edinilen bilgilere göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Boztepe İlçe Jandarma Komutanlığı arasındaki koordineli çalışma sonucu A.K. ve E.E. isimli şahısların ikametlerinde yasa dışı ekim yapıldığı yönünde bilgiye ulaşıldı. Alınan arama kararı doğrultusunda gerçekleştirilen denetimlerde, bitkilerin ekili halde olduğu belirlendi ve muhafaza altına alındı.

şüpheliler ve adli süreç:

Arama yapılan adreslerle ilgili işlemler kapsamında, hakkında bilgi edinilen A.K. ile E.E. hakkında adli işlem başlatıldı. Olayla ilgili bulguların kaydedilerek tutanaklara geçirildiği, soruşturmanın yetkili birimlerce yürütüldüğü bildirildi.

KIRŞEHİR'İN BOZTEPE İLÇESİNDE 30 KÖK UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ.

KIRŞEHİR'İN BOZTEPE İLÇESİNDE 30 KÖK UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ.

Murat Öztürk

Murat Öztürk

Asayiş Editörü

İstanbul adliyesi ve emniyet bültenlerini anlık takip ederek son dakika asayiş gelişmelerini giren deneyimli haberci.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!