uygulamanın kapsamı ve hedefi:
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, belediyeye ait düğün salonlarında emekli vatandaşlara yönelik olarak sağlanan yüzde 50 indirim uygulamasını sürdürdüklerini açıkladı. Uygulama, emekli kişilerin çocukları için gerçekleştirdiği kiralamaları kapsıyor ve belediye hizmetlerinin sosyal yaşama katılımı kolaylaştırmayı hedefliyor.
Başkan Sandıkçı, emekli vatandaşlara yönelik sosyal projelerin ve desteklerin kesintisiz devam ettiğini vurguladı. Uygulamanın, salon ayrımı yapılmaksızın belediyenin tüm düğün salonlarında geçerli olduğunu belirtti ve ilerleyen süreçte Canik Belediyesi Meşe Tesisleri içerisine kazandırılacak yeni düğün salonlarında da bu indirim uygulamasının süreceğinin altını çizdi.
süreç, kapsam ve yerel öncelikler:
Sandıkçı, belediyenin emekli vatandaşlara, öğrencilere, askere gidecek gençlere ve ailelere yönelik geniş bir yelpazede sosyal çalışmalar yürüttüğünü söyledi. Ayrıca ilçedeki yaş almış büyüklerin ihtiyaç takiplerinin düzenli olarak gerçekleştirildiğini ifade ederek, "Emekli vatandaşlarımıza belediyemiz düğün salonlarında çocukları için gerçekleştirdiği kiralama işlemlerinde yüzde 50 indirim uyguluyoruz" dedi.
Belediyenin bu yaklaşımı, yerel yönetim hizmetlerinin ekonomik erişilebilirliğini artırmayı ve emekli nüfusun sosyal etkinliklere katılımını teşvik etmeyi amaçlıyor. Sandıkçı, "Yaşamın merkezinde yer alan ve gönüllere dokunan sosyal çalışmalarımızı sürdürmeye, gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz" sözleriyle belediyenin kararlılığını vurguladı.
bilgi ve başvuru noktaları:
İndirim uygulamasına ilişkin detaylı bilgi ve başvuru işlemleri için Canik Belediyesi Meşe Tesisleri ile Canik Belediyesi Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi'nden bilgi alınabiliyor. Belediyenin duyurduğu bu destek, emekli hemşehrilerin düğün hazırlıklarında mali yükü hafifletmeyi hedefliyor ve mevcut uygulamalar kapsamında erişilebilir kılınıyor.
Yetkililer, uygulamanın devamlılığını sağlamak ve yeni projeler eklemek için çalıştıklarını belirtiyor; uygulamanın kapsamı ve yeni tesislerdeki devamlılığıyla ilgili bilgi almak isteyenler ilgili birimlerle iletişime geçebilir.

SAMSUN’UN CANİK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SANDIKÇI, BELEDİYENİN DÜĞÜN SALONLARINDA EMEKLİ VATANDAŞLARA ÇOCUKLARI İÇİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ KİRALAMALARDA YÜZDE 50 İNDİRİM UYGULAMASINI SÜRDÜRDÜKLERİNİ SÖYLEDİ.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!