operasyon özeti:
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda, Polis ve Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri 17 -23 Ağustos tarihlerinde kent genelinde eş zamanlı müdahaleler gerçekleştirdi. Yapılan operasyonlarda toplam 46 olaya müdahale edilirken, uyuşturucu kullanan veya bulunduran 46 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
ele geçirilen maddeler ve miktarlar:
Operasyonlarda ele geçirilen maddeler arasında 16 kök kenevir, 333 adet sentetik ecza, 8,7 gram metamfetamin, 3 gram skunk, 3 kilo 861 gram esrar, 125 gram bonzai, 118 gram bonzai hammaddesi, 75 gram kenevir tohumu ve 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı yer aldı.
amaç ve yürütülen çalışma:
Yetkililer, operasyonların amacını suçların önlenmesi, azaltılması ve suçluların yakalanması olarak ifade etti. Polis ve jandarma ekiplerinin satış ve kullanım odaklı müdahaleleri kent genelinde devam ediyor; ele geçirilen maddeler ve delillere ilişkin adli süreçler işletiliyor.

ÇALIŞMALARDA, 16 KÖK KENEVİR, 333 ADET SENTETİK ECZA, 8,7 GRAM METAMFETAMİN, 3 GRAM SKUNK, 3 KİLO 861 GRAM ESRAR, 125 GRAM BONZAİ, 118 GRAM BONZAİ HAMMADDESİ, 75 GRAM KENEVİR TOHUMU VE 3 ADET UYUŞTURUCU KULLANMA APARATI ELE GEÇİRİLDİ.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!