Ertuğrul Özkök adliyede: cumhurbaşkanına hakaret aklımın ucundan bile geçmez

Re’sen başlatılan soruşturma kapsamında ifade veren Ertuğrul Özkök, cumhurbaşkanına hakaretin aklımın ucundan bile geçmeyeceğini söyledi.


Ertuğrul Özkök adliyede: cumhurbaşkanına hakaret aklımın ucundan bile geçmez

Ertuğrul Özkök adliyede: cumhurbaşkanına hakaret aklımın ucundan bile geçmez

Soruşturmanın kapsamı:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Özkök'ün katıldığı bir televizyon programındaki sözleri üzerine re’sen soruşturma başlattı. İlgili süreç çerçevesinde Ertuğrul Özkök, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek savcılığa ifade verdi.

Özkök'ün ifadesi ve açıklamaları:

İfadenin ardından adliyeden ayrılan Özkök, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanına hakaret aklımın ucundan bile geçmez" dedi. Özkök, savcılıktaki işlemlerle ilgili olarak da "Savcı ifademizi aldı. Biz de söyledik... Bundan sonra değerlendirme savcımızın" ifadelerini kullandı.

Soruşturma ve savcılık değerlendirmesi devam edecek; sonraki adımların ne olacağına ilişkin karar yetkisi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na ait olacak.

ERTUĞRUL ÖZKÖK AÇIKLAMA YAPTI

ERTUĞRUL ÖZKÖK AÇIKLAMA YAPTI

Selin Yıldız

Selin Yıldız

İç Anadolu Editörü

İç Anadolu odaklı bölgesel tarım, ekonomi ve yerel idare haberlerinin yayına giriş süreçlerinden sorumlu.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!