Erzincan'da bedenlerinde 287 kapsül taşıyan üç kişi tutuklandı

Erzincan'da Narkotik ekiplerinin operasyonunda İ.D., F.G. ve A.T.'nin vücutlarından 287 kapsül halinde toplam 2 kilo 770,83 gram afyon sakızı çıkarıldı.


Erzincan'da bedenlerinde 287 kapsül taşıyan üç kişi tutuklandı

Operasyon ve gözaltı:

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu kaçakçılığı, ticareti ve sevkiyatına yönelik çalışma başlattı. Çalışma kapsamında şüphelendikleri İ.D., F.G. ve A.T. gözaltına alındı.

Röntgen bulguları ve tıbbi müdahale:

Gözaltına alınan şüpheliler hastaneye götürülerek röntgen çekildi. Yapılan görüntülemelerde şüphelilerin mide ve bağırsaklarında çok sayıda yabancı cisim tespit edildi. Uygulanan tıbbi müdahale sonucunda şüphelilerin vücutlarından 287 kapsül halinde toplam 2 kilo 770,83 gram afyon sakızı çıkarıldı.

Adli süreç ve sonraki adımlar:

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları hakimlikçe şüpheliler, 'uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması, operasyonun titizlikle yürütüldüğünü ve kaçakçılığın önlenmesine yönelik çalışmaların sürdüğünü belirtiyor. Soruşturma kapsamında olayla bağlantılı diğer unsurların tespiti için işlemler devam ediyor.

ERZİNCAN'DA MİDE VE BAĞIRSAKLARINDA KAPSÜL HALİNDE UYUŞTURUCU BULUNAN 3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

ERZİNCAN'DA MİDE VE BAĞIRSAKLARINDA KAPSÜL HALİNDE UYUŞTURUCU BULUNAN 3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Murat Öztürk

Murat Öztürk

Asayiş Editörü

İstanbul adliyesi ve emniyet bültenlerini anlık takip ederek son dakika asayiş gelişmelerini giren deneyimli haberci.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!