Fırtınada şemsiyeyle dans: genç kadının tutunma çabası kamerada

Aksaray'da kuvvetli rüzgâr sırasında işyeri önündeki güneşlik şemsiyeyi kapatmaya çalışan genç kadının dalgalar gibi savruluşu güvenlik kamerasında.


Fırtınada şemsiyeyle dans: genç kadının tutunma çabası kamerada

Olayın ayrıntıları:

Aksaray'ın Tacin Mahallesi'nde dün etkili olan fırtına sırasında, bir kadın kuaför dükkanının önündeki güneşlik şemsiye kuvvetli rüzgârın etkisiyle yerinden oynadı. Bahçede oturan kuaför personeli Aysima Yeşilöz (19) ile Miray Özakaya, şemsiyenin uçmaması için müdahale etti. Bir süre şemsiyeyi tuttuktan sonra Aysima Yeşilöz kapatmak için yerinden kalktı; ancak fırtınanın şiddetiyle elindeki şemsiye ile sağa sola savruldu.

Güvenlik kamerasına yansıyan anlar:

Yaşananlar, iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde Yeşilöz'ün rüzgâra karşı dengede kalma çabası ve arkasındaki arkadaşının hızlı müdahalesi görülüyor. Bir süre tutmakta güçlük çekilen şemsiye, karşılıklı çaba ve müdahale sayesinde sonunda kapatıldı.

Görüntüler, kısa sürede gelişen hava koşullarının gündelik yaşamda nasıl beklenmedik anlara yol açabildiğini gösterdi ve basit bir nesnenin bile rüzgâr altında kontrolünün zorlaşabileceğini ortaya koydu.

AKSARAY’DA DÜN YAŞANAN FIRTINADA İŞ YERİNİN ÖNÜNDE OTURAN 2 KADININ GÜNEŞLİK ŞEMSİYEYİ UÇMAMASI...

AKSARAY’DA DÜN YAŞANAN FIRTINADA İŞ YERİNİN ÖNÜNDE OTURAN 2 KADININ GÜNEŞLİK ŞEMSİYEYİ UÇMAMASI İÇİN VERDİKLERİ MÜCADELE İLGİNÇ GÖRÜNTÜLERE NEDEN OLDU. ŞEMSİYEYİ KAPATMAK İSTEYEN KADIN FIRTINANIN DA ETKİSİYLE SAĞA SOLA SAVRULURKEN, O ANLAR İŞ YERİNİN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Cemal Korkmaz

Cemal Korkmaz

Haberde İnsan Editörü

Türkiye’nin dört bir yanından ilham veren, duygulandıran ve başarı odaklı insan yaşam hikayelerini derleyen duyarlı editör.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!