Gaziantep'te huzurlu parklar uygulaması: 169 sürücüye 885.758 TL ceza
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki park çevrelerinde gerçekleştirdikleri denetimlerle çeşitli ihlal ve rahatsızlık durumlarını tespit etti. Uygulama, son bir hafta içinde yoğun bir şekilde yürütüldü.
uygulamanın kapsamı:
Yetkililerin verdiği bilgilere göre Huzurlu Parklar uygulamasında toplam 26.541 şahıs ile 2.098 araç sorgulandı; bu araçların 654'ü motosikletti. Sorgulamalar sonucunda 2 aranan şahıs yakalandı ve çeşitli işlemler gerçekleştirildi.
ceza ve işlem detayları:
Denetimler kapsamında çevreye rahatsızlık veren 28 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı. Ayrıca çeşitli trafik kuralı ihlalleri tespit edilen 169 sürücüye toplam 885.758 TL cezai işlem uygulandı.
Uygulamanın kent merkezinin birçok noktasında eş zamanlı yürütüldüğü ve hem asayiş hem de trafik düzeninin sağlanmasına yönelik olduğu bildirildi.

PARK ÇEVRELERİNDE YAPILAN DENETİMLERDE ÇEVREYE RAHATSIZLIK VEREN 28 ŞAHSA YASAL İŞLEM, TRAFİK İHLALİ TESPİT EDİLEN 169 SÜRÜCÜYE İSE 885 BİN TL CEZAİ İŞLEM UYGULANDI.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!