Geri dönüşüm iade makinesinde fenalaşma: Bursa'da 66 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Bursa Mudanya'da bir zincir markette DOA iade makinesini kullanırken fenalaşan 66 yaşındaki Mehmet Keleş, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.


Geri dönüşüm iade makinesinde fenalaşma: Bursa'da 66 yaşındaki adam hayatını kaybetti

bursa'da markette fenalaşma:

Bursa'nın Mudanya ilçesi Halitpaşa Mahallesi Zeytinlik Caddesi üzerindeki bir zincir markette akşam saatlerinde yaşanan olayda, 66 yaşındaki Mehmet Keleş geri dönüşüm iadesi yapmak üzere mağazaya geldi. Saat 19.30 sıralarında DOA iade makinesine malzemelerini teslim etmeye çalışırken aniden fenalaştı ve yere yığıldı.

olayın ayrıntıları:

İçeride bulunan başka bir vatandaş, makinenin kullanımında yardımcı olmak isterken Keleş aniden bayılarak düştü. Düşmenin etkisiyle başından yaralanan Keleş için ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. İlk kontrollerde kalp krizi geçirdiği belirlenen Keleş için yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

görüntüler ve soruşturma:

Marketin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Keleş'in DOA iade makinesinin önünde bulunduğu sırada bir anda yere yığıldığı görülüyor. Olay sırasında yardım eden vatandaş ise yaşananlar karşısında büyük şok yaşadı. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından cenaze, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BURSA’DA GERİ DÖNÜŞÜM İADESİ YAPMAK İÇİN DOA MAKİNESİNE GELEN 66 YAŞINDAKİ MEHMET KELEŞ, İŞLEM...

BURSA’DA GERİ DÖNÜŞÜM İADESİ YAPMAK İÇİN DOA MAKİNESİNE GELEN 66 YAŞINDAKİ MEHMET KELEŞ, İŞLEM SIRASINDA KALP KRİZİ GEÇİREREK HAYATINI KAYBETTİ.

Murat Öztürk

Murat Öztürk

Asayiş Editörü

İstanbul adliyesi ve emniyet bültenlerini anlık takip ederek son dakika asayiş gelişmelerini giren deneyimli haberci.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!