Hastane odasında kıyılan nikah çiftin kararını değiştirmedi

Manisa'da kaza geçiren Fatih Aslan'ın tedavisi sürerken, nikahı ertelenmedi; Yunusemre Evlendirme Memuru ve sağlık çalışanlarıyla hasta odasında kıyıldı.


Hastane odasında kıyılan nikah çiftin kararını değiştirmedi

Hastane odasında kıyılan nikah çiftin kararını değiştirmedi

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde evlilik hazırlığı yapan Fatih Aslan ile Aysel Çelik, kazanın neden olduğu tedavi süreci sebebiyle nikahlarını ertelemeyi tercih etmedi. Çiftin daha önce 5 Ağustos için aldığı nikah randevusu, Aslan'ın tedavisi nedeniyle hastanede gerçekleştirildi.

Hastanede düzenlenen tören ve tanıklıklar:

Nikah, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Göğüs Cerrahisi Servisindeki hasta odasında kıyıldı. Yunusemre Belediyesi Evlendirme Memuru Yunus Kafalı hastaneye çağrıldı ve törene doktor ile sağlık çalışanları da tanık oldu. Nikahın oda şartlarında gerçekleşmesi hem sağlık ekibi hem de yetkililer açısından dikkat çekici bir an olarak kaydedildi.

Doktorun ve çiftin görüşleri:

Doç. Dr. Demet Yaldız, çiftin kendisinden nikah şahidi olmasını istediklerini söyledi. Meslek hayatında birçok farklı olaya şahitlik ettiğini belirten Yaldız, hastane ortamında nikah kıymanın kendisi için de bir ilk olduğunu ifade etti ve çiftin mutluluğuna ortak olmaktan memnuniyet duyduğunu ekledi.

Damadın kendisi, nikah tarihini değiştirmemekte kararlı olduklarını anlattı: "Normalde 5 Ağustos nikahımız, 12 Ağustos'ta düğünümüzü planlamıştık. Talihsiz bir kaza sonrası hastaneye düştük. Ayın 5'inde madem nikah tarihini aldık, nikah tarihini tekrardan değiştirmeyelim." Aslan, süreci "tatlı ve hoş" bir anıya dönüştüğünü söyleyerek düğünlerinin planlandığı gibi 12 Ağustos tarihinde gerçekleştirileceğini belirtti.

Yunusemre Belediyesi Evlendirme Memuru Yunus Kafalı da daha önce hastane odasında nikah kıymadığını, bu törenin kendisi için ilk olduğunu kaydetti. Sağlık personelinin de hazır bulunduğu ortamda gerçekleşen nikah, çift ve tanıklar için sıcak ve farklı bir anı olarak değerlendirildi.

Hastane odasında yapılan törenle resmen evlenen çiftin düğünü ise planlandığı tarihte yapılacak; sağlık ve resmi işlemler tamamlandıktan sonra çift dünya evine girmiş oldu.

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ HAFSA SULTAN HASTANESİ GÖĞÜS CERRAHİSİ ANABİLİM DALI BAŞKANI DOÇ....

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ HAFSA SULTAN HASTANESİ GÖĞÜS CERRAHİSİ ANABİLİM DALI BAŞKANI DOÇ. DR. DEMET YALDIZ (ORTADAKİ), ÇİFTİN NİKAHLARININ HASTANEDE KIYILMASI KONUSUNDA KENDİSİYLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ VE KENDİSİNDEN NİKAH ŞAHİDİ OLMASINI İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİ.

Cemal Korkmaz

Cemal Korkmaz

Haberde İnsan Editörü

Türkiye’nin dört bir yanından ilham veren, duygulandıran ve başarı odaklı insan yaşam hikayelerini derleyen duyarlı editör.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!