Mahkeme kararını açıkladı
Aziz İhsan Aktaş suç örgütü davası kapsamında yargılanan ve Esenyurt Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ahmet Özer hakkında mahkeme, ihaleye fesat karıştırma suçundan hüküm kurdu.
Hüküm ve yaptırım:
Heyet, Özer'i 8 ay 10 gün hapis cezasına çarptırdı. Kararda ayrıca hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ve Özer'in memuriyetinin yasaklanmasına karar verildi.
Dava süreci ve tutukluluk durumu:
Karar, Aziz İhsan Aktaş soruşturması dosyası içinde alındı. Özer yargılama boyunca tutuksuz sanık olarak takip edildi ve dava sürecinde belediye başkanlığı görevinden uzaklaştırılmıştı.
Mahkeme kararının kesinleşmesi, cezanın uygulanması ve olası hukuki yollar, yargı sürecinin ilerlemesine göre belirlenecek.

Aziz İhsan Aktaş suç örgütü davasında Esenyurt Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan tutuksuz sanık Ahmet Özer, ‘ihaleye fesat karıştırma’ suçundan 8 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı. Heyet, bu cezada hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ve Özer’in memuriyetinin yasaklanmasına karar verdi
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!