İyi oyun, kötü sonuç: Taşdemir'in Kayserispor sınavı

Trendyol 1. Lig 2. haftasında Kayserispor'a 2-0 mağlup olan Sivasspor'da İsmet Taşdemir, oyunu beğendiklerini ancak skoru eleştirdi.


İyi oyun, kötü sonuç: Taşdemir'in Kayserispor sınavı

Maçın özeti:

Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında Sivasspor, deplasmanda Kayserispor'a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör İsmet Taşdemir, takımının oyun performansıyla sonuç arasındaki uçuruma dikkat çekti.

Taşdemir'in değerlendirmesi:

Taşdemir, maçın genelinden memnun olduğunu belirterek, "Oyun olarak iyi olduğumuzu düşünüyorum. Özellikle 10 kişi kalana kadar başa baş hatta çok iyi oynadığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı. Deneyimli çalıştırıcı, gol bölgelerindeki sorunlara vurgu yaparak maçta "Bir tanesi kendi hatamızdan olmak üzere 2 tane çok basit gol yedik" dedi ve bu gollerin skoru belirlediğini vurguladı.

Gelecek için çıkarımlar:

Yönetici olarak Taşdemir, ligin "uzun bir maraton" olduğuna ve daha yeni ikinci hafta olunduğuna işaret etti. "Oyunumuz çok doğruydu ama gol bölgelerindeki eksikliğimiz, oradaki yaşadığımız sıkıntılar aşikar" sözleriyle hücumda bitiricilik eksikliğinin altını çizdi. Taşdemir, "Oyun olarak iyi ama skor olarak kötü bir maçı geride bıraktık. Artılarımızı yanımıza alıp, eksilerimizi de azaltıp, yolumuza devam edeceğiz" diyerek takımdaki olumlu yönleri koruyup hataları düzeltme niyetini açıkladı.

TRENDYOL 1. LİG’İN 2. HAFTASINDA DEPLASMANDA KAYSERİSPOR’A 2-0 MAĞLUP OLAN SİVASSPOR’UN TEKNİK...

TRENDYOL 1. LİG’İN 2. HAFTASINDA DEPLASMANDA KAYSERİSPOR’A 2-0 MAĞLUP OLAN SİVASSPOR’UN TEKNİK DİREKTÖRÜ İSMET TAŞDEMİR, "OYUN OLARAK İYİ AMA SKOR OLARAK KÖTÜ BİR MAÇI GERİDE BIRAKTIK" DEDİ.

Sinem Aksoy

Sinem Aksoy

Spor & Röportaj Editörü

Basketbol, voleybol ve amatör branşlar haberlerinin yanı sıra sporcularla yapılan özel röportajları yayına hazırlıyor.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!