Konya'da temmuz trafiğinin bilançosu: 11 can kaybı, 1.521 yaralı

Konya'da temmuz ayında polis sorumluluk bölgesinde 1.964 kaza meydana geldi; 11 kişi öldü, 1.521 kişi yaralandı, 1.004 kaza ölümlü-yaralamalı kaydedildi.


Konya'da temmuz trafiğinin bilançosu: 11 can kaybı, 1.521 yaralı

Konya'da temmuz ayı trafik raporu:

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı'nın yayımladığı Temmuz ayı Trafik İstatistik Bülteni'ne göre Konya polis sorumluluk bölgesinde temmuz ayında toplam 1.964 trafik kazası kayda geçti.

Aylık bilanço:

Bunlardan 1.004 kaza ölümlü-yaralamalı, 960 kaza ise maddi hasarlı olarak sınıflandırıldı. Kazalarda 11 kişi hayatını kaybederken, 1.521 kişi yaralandı.

Ocak-temmuz dönemi verileri:

Yılın ilk yedi ayında polis sorumluluk bölgesinde 5.017 ölümlü-yaralamalı ve 5.896 maddi hasarlı kaza gerçekleşti. Bu dönemde 30 kişi hayatını kaybetti, 7.530 kişi yaralandı.

Bu rakamlar, Trafik Başkanlığı bülteninde yer alan ve polis sorumluluk bölgesine ait kaza kayıtlarını yansıtan resmi verilerdir.

TRAFİK KAZASI (ARŞİV)

TRAFİK KAZASI (ARŞİV)

Murat Öztürk

Murat Öztürk

Asayiş Editörü

İstanbul adliyesi ve emniyet bültenlerini anlık takip ederek son dakika asayiş gelişmelerini giren deneyimli haberci.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!