Ağustos ayı meclis toplantısı
Kütahya Belediye Meclisi 3. Dönem 7. Olağan Toplantısı, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda kent gündemine ilişkin başlıklar ile imar düzenlemelerine dair teklifler ele alındı ve meclis üyelerince görüşülerek karara bağlandı.
Gündem ve imar düzenlemeleri:
Oturumda yer alan gündem maddeleri tek tek değerlendirilirken, özellikle imar düzenlemeleri üzerinde ayrıntılı görüşmeler yapıldı. Komisyon raporları ve üye değerlendirmeleri ışığında teklifler tartışıldı ve gerekli düzenlemeler karara bağlandı.
Başkanın değerlendirmeleri ve kapanış:
Eyüp Kahveci, toplantıda Kütahya'nın ihtiyaçlarına çözüm üretme kararlılıklarını sürdürdüklerini belirtti. Kahveci, yürütülen çalışmaların ortak akıl, istişare ve kamu yararı doğrultusunda kesintisiz devam edeceğini vurguladı. Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından toplantı, alınan kararların Kütahya'ya ve vatandaşlara hayırlı olması temennisiyle sona erdi.

KÜTAHYA BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI TOPLANTISI YAPILDI
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!