Mame Thiam'ın maç sonrası değerlendirmesi
Çorum FK'nın Senegalli forveti Mame Thiam, Trendyol Süper Lig 2026-2027 sezonunun açılış maçında deplasmanda oynadıkları Galatasaray karşılaşmasının ardından 2-2'lik beraberliğin kendileri için kaçırılmış bir fırsat olduğunu söyledi.
maçın gidişatı:
Thiam, maçın zor geçtiğini vurgulayarak "Bence bu maç çok zordu. Biz yeni bir takımız. Galatasaray, büyük takım. Ama biz bugün çok çalıştık. Hamdolsun beraberlik aldık. Kırmızı kart gördük. Maç zordu ama biz çok mutlu olduk 2-2 bittiği için" dedi. Karşılaşmada Çorum FK'nın 2-1 öne geçtiği ve sonrasında bir oyuncunun kırmızı kart görmesinin maçın akışını değiştirdiği belirtildi.
thiam'ın 3 puan yorumu:
Tecrübeli golcü sözlerine, "Normalde biz bence 3 puana daha yakındık, 3 puan alabilirdik. Bu bizim ilk Süper Lig maçımız. Çorum FK tarihi için çok önemli. Bence her zaman 3 puan çok önemli. Takım kazandıkça hepimiz çok mutluyuz" diyerek devam etti. Thiam, özellikle savunma performansından memnun olduklarını ve takımın çalışmasının karşılığını aldığını ifade etti.
Çorum FK için sezon açılışında alınan bu beraberlik, hem puan kaybı hissi yaratırken hem de takımın savunma ve mücadele gücünün üst düzey olduğuna dair işaretler verdi.

Çorum FK’nın Senegalli forveti Mame Thiam, Galatasaray beraberliği sonrası yaptığı açıklamada 3 puanı kaçıran tarafın kendileri olduğunu söyledi.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!