Etimesgut'ta okul çıkışında saldırı
Ankara'nın Etimesgut ilçesi Elvan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddialara göre 26 yaşındaki Buse Gök, Şehit Turgay Topsakaloğlu İlkokulu'nda okuyan kızını birinci sınıfların çıkış saatinde almaya geldiği sırada saldırıya uğradı.
Olayın gelişimi:
Okul bahçesinde diğer velilerle okulum dağılmasını bekleyen Gök'ün, boşanma aşamasında olduğu belirtilen eşi B.G. ile tartışma yaşadığı, tartışmanın kısa süre sonra kavgaya dönüştüğü ve şüphelinin Gök'ü bıçaklayarak ağır yaralayıp olay yerinden kaçtığı bildirildi. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
soruşturmanın seyri:
Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Gök'ün durumunun ağır olduğu ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Polis ekipleri, zanlının bölgeden 06 YD 243 plakalı otomobille kaçtığını tespit etti. B.G. hakkında yakalama çalışmaları sürüyor ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ANKARA'NIN ETİMESGUT İLÇESİNDE BİR KİŞİ BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ OKUL BAHÇESİNDE BIÇAKLADI.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!