Salah coşkusu düğün salonuna taşındı
Trabzonspor’un dünyaca ünlü futbolcusu Mohamed Salahın transferiyle başlayan heyecan, Amasya’nın Suluova ilçesinde gerçekleşen bir düğünde kendini gösterdi. Dünya evine giren Cansel ve Hüseyin Yağız çifti için hazırlanan eğlence, damadın arkadaşlarının sürpriziyle renkli anlara sahne oldu.
arkadaşların hazırlığı:
Damadın iki arkadaşı, salonu canlandırmak amacıyla Trabzonsporlu taraftar kimliklerini mizahi bir gösteriye dönüştürdü. İkili, Arap kıyafetleriyle Salakh ve menajerini canlandırıp göbek atarak salondaki misafirleri coşturdu. Performans sırasında müzik eşliğinde hünerlerini sergileyen arkadaşlar, izleyenlerden para da aldı.
düğün atmosferi ve tepkiler:
Gelin ve damada iyi dileklerini ileten katılımcılar, gösterinin düğüne ayrı bir neşe kattığını belirtti. Arkadaşlarından Sefa Koç, "Salah transferi bizi de heyecanlandırdı. Düğünü şenlendirip insanları mutluk etmek istedik" diyerek amaçlarını özetledi. Diğer bir yakın arkadaş Cihat Erdoğan ise "Bu düğünle Trabzon’daki coşku ortamını Amasya’nın Suluova ilçesine taşımış olduk" şeklinde konuştu.
Kutlamada tribünlerden gelen coşkunun özel günlere yansımasının örneği olan bu şov, hem davetlilerin yüzünde gülümseme bıraktı hem de sosyal medyada paylaşılacak anılardan biri olarak kayda geçti.

GELİN VE DAMADA MUTLULUKLAR DİLEYEN ARKADAŞLARI SEFA KOÇ, "SALAH TRANSFERİ BİZİ DE HEYECANLANDIRDI. DÜĞÜNÜ ŞENLENDİRİP İNSANLARI MUTLUK ETMEK İSTEDİK" DEDİ.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!