Sarıgöl'de MHP ilçe kongresi gerçekleşti
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde düzenlenen MHP İlçe Kongresi, Sarıgöl Belediye Düğün Salonu'nda yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde Ahmet Serdar Dikmen ilçe başkanı seçildi. Kongreye MHP MKYK Üyesi Ali Uçak, MHP Manisa İl Başkanı Nurullah Savaş, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Emirhan Sallıtepe ile çevre ilçelerin başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Kongre süreci:
Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Faaliyet raporları oy birliğiyle kabul edildi ve seçimlere geçildi. Tek listeyle yapılan oylama sonucunda Ahmet Serdar Dikmen güven tazeledi.
Yeni başkanın mesajı ve partinin hedefleri:
Görevi devralan Ahmet Serdar Dikmen, bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacaklarını belirterek, '2014 yılında Sarıgöl'de MHP'nin ilk kez belediye başkanlığını kazanmasıyla ilçemize güzel hizmetler verdik. Bırakılan bu eserler, bizim hizmet odaklı belediyecilik anlayışımızın en büyük göstergesidir' dedi.
MHP Manisa İl Başkanı Nurullah Savaş ise konuşmasında Cumhur İttifakı'nın önemine, Türkiye'nin savunma sanayisi ve yeraltı kaynaklarındaki (bor madeni) atılımlara değindi. Savaş, 'Yerel seçimlerin üzerinden zaman geçmesine rağmen gözle görülür hiçbir hizmet yok, bu süreç karanlık bir dönem olarak kaldı. 2028'de daha fazla milletvekili çıkarmak ve 2029 yerel seçimlerinde Manisa ile 17 ilçesini tekrar kazanarak güneşin yeniden doğmasını sağlamak için şimdiden çalışmaya başlamalıyız' ifadelerini kullandı.
Ahmet Serdar Dikmen başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Metin Bilici, Resul Uysal, Selçuk Kays, Yüksel Duman, Ercan Karcı, Halil Aygün, Süleyman Aksoy, Mahmut Ali Marangoz, Bakset Sevgili, Mehmet Kaya, Mustafa Akalın, Osman Kımçı, Melih Yalçınalp ve Sezgin Aldemir.

MHP SARIGÖL İLÇE BAŞKANLIĞI KONGRESİNDE AHMET SERDAR DİKMEN, MHP SARIGÖL İLÇE BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!