Sinop'ta arananları yakalayan bekçilere başarı belgesi
Törenin nedenleri:
Sinop Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü ortaklığında düzenlenen törende, kesinleşmiş hapis cezası bulunan aranan şahısların yakalanmasında üstün gayret gösteren mahalle bekçilerine takdir belgesi verildi.
Törende, Sinop Valisi Mustafa Özarslan ile İl Emniyet Müdürü Sibel Kılıçoğlu hazır bulundu. Ödüllendirilen personel, İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yürütülen arama ve yakalama çalışmalarındaki başarılı performansları nedeniyle öne çıktı.
vali ve emniyetin mesajı:
Vali Özarslan, kentin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında emeği geçenleri tebrik ederek, mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan tüm emniyet personeline teşekkür etti. Törende ayrıca başarılı bekçilere "Başarı Belgesi" takdim edildi.
Yetkililer, verilen belgelerin hem emniyet teşkilatının motivasyonunu artırmayı hem de vatandaş güvenliğinin korunmasına yönelik çabaların takdir edildiğini vurguladı. Ödüllendirme, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarda gösterilen somut başarının resmi bir karşılığı olarak değerlendirildi.

SİNOP'TA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ARANAN ŞAHISLARIN YAKALANMASINDA ÜSTÜN GAYRET GÖSTEREN MAHALLE BEKÇİLERİNE BAŞARI BELGESİ VERİLDİ.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!