Kaza detayları:
Mudanya’nın Tirilye yolu Yıldız tepe mevkiinde, öğle saatlerinde etkili olan yağışın ardından yol yüzeyinin kayganlaşması sonucu trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 AF 844 plakalı otomobilin sürücüsü, yağış nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek karşı yönden gelen 16 M 8068 plakalı minibüse çarptı.
Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü ile bir yolcu yaralandı. Olay yerinde yapılan ilk müdahaleyi sağlık ekipleri gerçekleştirdi ve yaralılar ambulanslarla Mudanya Devlet Hastanesine sevk edildi. Her iki araçta da belirgin maddi hasar oluştu.
Müdahale ve trafik:
Kaza bildirimini takiben polis ve sağlık ekipleri bölgeye intikal etti. Belediye ekipleri tarafından yol üzerindeki döküntü ve kayganlaşmaya ilişkin temizlik çalışması yapıldı; temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından trafik akışı tekrar sağlandı.
Yetkililer, kazanın temel nedeninin yağışa bağlı yol koşulları ve sürücünün hâkimiyeti kaybetmesi olduğunu belirtti. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği, soruşturmanın ardından kazanın nedenlerine dair daha ayrıntılı bilginin kamuoyuyla paylaşılacağı kaydedildi.

MUDANYA'DA TİRİLYE YOLU YILDIZ TEPE MEVKİİNDE ETKİLİ OLAN YAĞIŞ NEDENİYLE KAYGANLAŞAN YOLDA MEYDANA GELEN KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!