Altay Bayındır Manchester derbisinde ilk 11'de
Ruben Amorim, İngiltere Premier Lig'de pazar günü deplasmanda oynanacak Manchester City karşılaşmasında kaleyi Altay Bayındır'ın koruyacağını açıkladı.
Amorim'ın açıklaması
Portekizli teknik adam düzenlediği basın toplantısında, 'Altay devam edecek çünkü buna ihtiyacımız var. Bu, Altay'a olan güvenimizin bir göstergesi.' ifadelerini kullandı. Amorim, milli kalecinin maça ilk 11'de başlayacağını vurguladı.
Transferler ve Onana'nın durumu
Manchester United, yaz transfer döneminde Belçika ekibi Antwerp'ten 23 yaşındaki kaleci Senne Lammens'i transfer ederken, Kamerunlu file bekçisi Andre Onana'yı ise Trabzonspor'a kiraladı.
Amorim, Onana'nın bordo-mavili ekibe kiralanmasıyla ilgili olarak, 'Sadece kulüp değil, Andre de durumun bir değişiklik gerektirdiğini anladı. Hem onun hem bizim için zordu ve bizim düşüncemiz kalecilerde bir değişiklik yapmaktı. Andre Onana için en iyisini diliyorum. Bazen seviyenize geri dönmek için ortamı değiştirmeniz gerekir.' değerlendirmesinde bulundu.