Matteo Guendouzi ilk golünü attı: Fenerbahçe Turkcell Süper Kupa'yı kazandı

Matteo Guendouzi, Turkcell Süper Kupa finalinde Galatasaray'a karşı ilk golünü kaydetti; Fenerbahçe maçı 2-0 kazandı.

Yayın Tarihi: 10.01.2026 21:21
Güncelleme Tarihi: 10.01.2026 21:32

Matteo Guendouzi ilk golünü attı: Fenerbahçe Turkcell Süper Kupa'yı kazandı

Matteo Guendouzi'den Fenerbahçe'ye ilk gol, Turkcell Süper Kupa'da zafer

Fenerbahçe 2-0 Galatasaray

Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa finalinde Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek kupayı kazandı. Ara transferde kadroya katılan ve ilk maçı olan bu finalde forma giyen oyunculardan biri de Lazio'dan transfer edilen Matteo Guendouzi oldu.

2 gün önce İstanbul’a gelen Guendouzi, finalde ilk 11'de sahaya çıktı ve maçın 28. dakikasında takımını öne geçiren golü kaydetti. Savunmadan seken top sonrası Levent'in pasını kontrol eden Guendouzi, ceza yayı önünden yaptığı vuruşla fileleri havalandırdı ve skoru 1-0 yaptı.

Maç boyunca yaptığı kritik müdahalelerle takımın savunmasına da katkı veren 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, galibiyette önemli rol oynadı. Guendouzi, sarı-kırmızılılara karşı mücadelede 90 dakika sahada kaldı.

FENERBAHÇE'NİN ARA TRANSFER DÖNEMİNDE KADROSUNA KATTIĞI VE İLK MAÇI OLAN TURKCELL SÜPER KUPA...

FENERBAHÇE'NİN ARA TRANSFER DÖNEMİNDE KADROSUNA KATTIĞI VE İLK MAÇI OLAN TURKCELL SÜPER KUPA FİNALİNDE GOLÜNÜ ATTI.

FENERBAHÇE'NİN ARA TRANSFER DÖNEMİNDE KADROSUNA KATTIĞI VE İLK MAÇI OLAN TURKCELL SÜPER KUPA...

Yazar
EDİTÖR

Emre Karadeniz

5 yıllık deneyimli. Anadolu kulüpleri, basketbol ve voleybol liglerini yakından takip eder. İstatistik okuma ve maç verilerini habere dönüştürme konusunda uzmandır.