Şehriban Günata Anadolu Lisesi Malatya'yı Sivas'ta temsil edecek

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya şampiyonu olarak 06-09 Ocak'ta Sivas'ta düzenlenecek bölge grup maçlarında Okullar Arası Genç A Kızlar Voleybol Turnuvası'nda ilimizi temsil edecek.

Yayın Tarihi: 06.01.2026 10:45
Güncelleme Tarihi: 06.01.2026 10:45

Şehriban Günata Anadolu Lisesi Malatya'yı Sivas'ta temsil edecek

Şehriban Günata Anadolu Lisesi Malatya'yı Sivas'ta temsil edecek

Okullar Arası Genç A Kızlar Voleybol Turnuvası'nda bölge maçları

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Okullar Arası Genç A Kızlar Voleybol Turnuvasında Malatya şampiyonu olarak 06-09 Ocak tarihleri arasında Sivas'ta düzenlenecek bölge grup maçlarında ilin temsilcisi olacak.

Turnuva, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirildi. Şampiyon ekip, bölge müsabakalarında başarılı sonuçlar alarak bir üst tura yükselmeyi hedefliyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, başarılar dileyerek takıma destek mesajı iletti.

ŞEHRİBAN GÜNATA ANADOLU LİSESİ, OKULLAR ARASI GENÇ A KIZLAR VOLEYBOL TURNUVASI’NDA MALATYA’YI...

ŞEHRİBAN GÜNATA ANADOLU LİSESİ, OKULLAR ARASI GENÇ A KIZLAR VOLEYBOL TURNUVASI’NDA MALATYA’YI TEMSİL EDECEK.

Yazar
EDİTÖR

Emre Karadeniz

5 yıllık deneyimli. Anadolu kulüpleri, basketbol ve voleybol liglerini yakından takip eder. İstatistik okuma ve maç verilerini habere dönüştürme konusunda uzmandır.