Şırnak'ta Küçükler Bölge Masa Tenisi Şampiyonası Başladı
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu organizasyonunda Şırnak'ta düzenlenen Küçükler Bölge Şampiyonası, ferdi müsabakalarla başladı. Müsabakalar Şırnak Spor Salonu'nda yapılıyor.
Organizasyon ve katılım
Turnuvaya 13 ilden gelen takımlar katılıyor; organizasyonda 26 erkek ve 24 kız kulübü yer alıyor. Toplamda 74 erkek ve 64 kız sporcu mücadele ediyor.
Masa Tenisi İl Temsilcisi Halit Eroğlu, şampiyonanın kentte yapılmasının mutluluğunu vurgulayarak şunları söyledi: "Önümüzde de Türkiye şampiyonaları var. Onlardan birinin de ilimizde yapılmasını istiyoruz. 74 erkek, 64 kız sporcu müsabakalarda mücadele ediyor. Bugün başlayan şampiyona pazar günü sona erecek. Dereceye giren takımlar Türkiye finallerine yükselecek."
Sporcuların hedefleri
Batman'dan katılan 10 yaşındaki Medine İrem Türkan, şampiyonaya iyi hazırlandığını ve iyi derece elde etmeyi hedeflediğini belirtti.
Diyarbakır'dan gelen 9 yaşındaki Onur Demir ise daha önce Türkiye Şampiyonası'nda 12. olduğunu anımsatarak bu şampiyonada birinci olmayı hedeflediğini dile getirdi.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu organizasyonunda Şırnak'ta Küçükler Bölge Şampiyonası, Şırnak Kapalı Spor Salonu'nda ferdi müsabakalarla başladı. Şırnak'ta Spor Salonu'nda başlayan müsabakalara, 13 ilden 26 erkek, 24 kız kulübü katılıyor.