Arnavutköy’de Karla Kaplanan Sokak Kayak Pistine Döndü — Dronla Görüntülendi

Arnavutköy'de kar yağışı sonrası Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde çocuklar poşetlerle kayıp sokağı kayak pistine çevirdi; görüntüler dronla kaydedildi.

Yayın Tarihi: 19.01.2026 16:11
Güncelleme Tarihi: 19.01.2026 16:11

Arnavutköy’de Karla Kaplanan Sokak Kayak Pistine Döndü — Dronla Görüntülendi

Arnavutköy’de Karla Kaplanan Sokak Kayak Pistine Döndü — Dronla Görüntülendi

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde çocuklar poşetlerle kaydı

İstanbul’da etkili olan kar yağışının ardından Arnavutköy'ün Mustafa Kemal Paşa Mahallesi beyaz örtüyle kaplandı. Mahalle sakinleri ve çocuklar, poşetlerle kayarak sokağı adeta bir kayak merkezine çevirdi.

Aileleriyle birlikte sokağa çıkan onlarca çocuk, karın keyfini doyasıya yaşadı. Yokuşta toplanan çocuklar, poşetleri kızak yerine kullanarak saatlerce kaydı; sokakta oluşan renkli görüntüler ise dron kamerasıyla görüntülendi.

10 yaşındaki Umut Ensar Kılıçsoy duygularını şöyle anlattı: “Burada poşetlerle kayıyoruz ve çok eğleniyoruz. Burada kayabileceğimizi bir arkadaşım söyledi. Biz de buraya geldik. Gerçekten çok eğlenceli”.

11 yaşındaki Yüsra Ecrin ise, “Burada kayıyoruz, kardan adam yapıyoruz ve çok eğleniyoruz. Arkadaşlarımla geldim. Bazen poşetle, bazen elimizde ne varsa onunla kayıyoruz. Poşetle kaymayı babamdan öğrendim, akşamları da ailemle gelip kayıyoruz” diye konuştu.

İSTANBUL’DA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞININ ARDINDAN ARNAVUTKÖY’DE MAHALLE SAKİNLERİ VE ÇOCUKLAR...

İSTANBUL’DA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞININ ARDINDAN ARNAVUTKÖY’DE MAHALLE SAKİNLERİ VE ÇOCUKLAR, POŞETLERLE KAYARAK SOKAĞI KAYAK MERKEZİNE ÇEVİRDİ. AİLELERİYLE BİRLİKTE SOKAĞA ÇIKAN ONLARCA ÇOCUK, KARIN KEYFİNİ DOYASIYA YAŞADI.

İSTANBUL’DA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞININ ARDINDAN ARNAVUTKÖY’DE MAHALLE SAKİNLERİ VE ÇOCUKLAR...

Yazar
EDİTÖR

Sinan Bekiroğlu

6 yıllık deneyimli "Shift Şefi". Gece vardiyasında sitenin manşet yönetiminden sorumludur. Olası bir deprem, kaza veya ani gelişmede tüm ekibi koordine edene kadar gemiyi yüzdürür.