DOLAR
42,95 -0,01%
EURO
50,53 0,05%
ALTIN
5.965,27 -0,06%
BITCOIN
3.772.515,12 -0,19%

Bilecik'te Polis Eşleri'nden Dayanışma Dolu Mum Atölyesi

Polis Eşleri Derneği Bilecik Şube'nin düzenlediği mum workshop'unda kadın personel ve dernek üyeleri dayanışma içinde el emeği ürünler üretti.

Yayın Tarihi: 01.01.2026 10:46
Güncelleme Tarihi: 01.01.2026 10:46

Bilecik'te Polis Eşleri'nden Dayanışma Dolu Mum Atölyesi

Bilecik'te Polis Eşleri'nden Dayanışma Dolu Mum Atölyesi

Polis Eşleri Derneği Bilecik Şube öncülüğünde düzenlenen mum workshop etkinliği, kadın personel ve dernek üyelerini bir araya getirdi.

Birlikte Üretmenin Keyfi

Bilecik Polisevi Şube Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen atölyeye Polis Eşleri Derneği Bilecik Şube Başkanı Zerrin Şener, şube üyeleri ve kadın personel katıldı. Katılımcılar, el emeği mumlar yaparak hem üretmenin hem de paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Dayanışma ve Moral

Etkinlikte yoğun ilgi dikkat çekerken, dayanışma ve birlik duyguları ön plana çıktı. Samimi atmosfer, katılımcılara moral ve motivasyon sağladı.

"Birlikte ürettik, birlikte güzelleştirdik. Kadın personelimiz ve dernek üyelerimizle keyifli, anlamlı ve sıcacık bir akşam paylaştık. Birliğimiz daim, dayanışmamız güçlü olsun" dedi.

BİLECİK'TE POLİS EŞLERİNDEN DAYANIŞMA DOLU MUM ATÖLYESİ

BİLECİK'TE POLİS EŞLERİNDEN DAYANIŞMA DOLU MUM ATÖLYESİ

BİLECİK'TE POLİS EŞLERİNDEN DAYANIŞMA DOLU MUM ATÖLYESİ

Yazar
EDİTÖR

Uğur Batmaz

4 yıllık deneyimli. Teknik SEO bilgisi yüksektir. Gece trafiğinin düşmemesi için eski içerikleri günceller, evergreen (ölümsüz) içerikler üretir ve sabah bültenlerini hazırlar.