Şanlıurfa'da karla mücadele çalışmaları sürüyor
Yılın son gününde Şanlıurfa’yı etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollar, iş makineleri ile açıldı. Kent genelinde karla mücadele çalışmaları sürüyor.
Ekiplerin müdahalesi ve ulaşımın korunması
Şanlıurfa’da sevinçle karşılanan kar yağışının olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak amacıyla belediye ve kamu kuruluşu yetkilileri koordinasyonunda yoğun bir çaba gösterildi.
Ana arterler, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu, Şanlıurfa-Adıyaman karayolu, Şanlıurfa-Gaziantep karayolu, Şanlıurfa-Mardin karayolu ile Atatürk Caddesi, İpekyolu, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi yolları, dik yokuşlar, kırsal yollar, otobüs ve minibüs güzergahları sürekli ulaşıma açık tutulmaya çalışıldı.
Onlarca greyder, kepçe, traktör, kamyon, kamyonet ve yüzlerce personelle sahada olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye Belediyesi ve Haliliye Belediyesi çalışmaları sürdürüyor.
YILIN SON GÜNÜNDE ŞANLIURFA’YI ETKİSİ ALTINA ALAN YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE KAPANAN YOLLAR, İŞ MAKİNELERİ İLE AÇILDI. KENT GENELİNDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.