Sinop'ta 'Denize giremedik' diyen vatandaş karda kulaç attı

İstanbul'dan Sinop'un Değirmencili köyüne gelen Sadettin Özgenç, yaklaşık 40 santimetrelik kar üzerinde elbiselerini çıkarıp karda kulaç attı.

Yayın Tarihi: 18.01.2026 21:22
Güncelleme Tarihi: 18.01.2026 21:27

Sinop'ta 'Denize giremedik' diyen vatandaş karda kulaç attı

Sinop'ta 'Denize giremedik' diyen vatandaş karda kulaç attı

Değirmencili köyünde yaklaşık 40 santimetrelik kar sürprizi

İstanbul'da yaşayan Sadettin Özgenç, memleketi Sinop'un Erfelek ilçesine bağlı Değirmencili köyüne geldiğinde karşılaştığı yaklaşık 40 santimetrelik kar birikintisi karşısında büyük bir sürpriz yaşadı.

Karı fırsat bilen Özgenç, dondurucu soğuğa aldırış etmeden elbiselerini çıkarıp beyaz örtünün içine atladı. Bir süre karda kulaç atarak ilerleyen Özgenç, kar üzerinde emekleyip sırt üstü yatarak kar banyosu yaptı.

O anları görüntüleyen yakınlarına espriyle seslenen Özgenç, "Denize giremedik, bari karda yüzelim" dedi. Çevredeki yakınları tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde, Özgenç'in neşeli tavırları ve karın tadını doyasıya çıkardığı anlar yer aldı.

İSTANBUL’DAN MEMLEKETİ SİNOP’A GELEN SADETTİN ÖZGENÇ, KÖYÜNDEKİ YAKLAŞIK 40 SANTİMETRELİK KARI...

İSTANBUL’DAN MEMLEKETİ SİNOP’A GELEN SADETTİN ÖZGENÇ, KÖYÜNDEKİ YAKLAŞIK 40 SANTİMETRELİK KARI GÖRÜNCE KENDİNİ KARA BIRAKTI. KARDA KULAÇ ATIP EMEKLEYEN ÖZGENÇ, "DENİZE GİREMEDİK, BARİ KARDA YÜZELİM" DİYEREK ESPRİ YAPTI.

İSTANBUL’DAN MEMLEKETİ SİNOP’A GELEN SADETTİN ÖZGENÇ, KÖYÜNDEKİ YAKLAŞIK 40 SANTİMETRELİK KARI...

Yazar
EDİTÖR

Selin Karaca

2 yıllık parlamento muhabirliği deneyimi var. Ankara kulislerine hakim, meclis gündemini ve parti genel merkezlerindeki hareketliliği anlık olarak sisteme giren kıdemli bir editör. Resmi dil ve protokol haberciliği konusunda uzmandır.