DOLAR
42,88 -0,02%
EURO
50,49 -0,01%
ALTIN
6.251,62 -0,1%
BITCOIN
3.757.126,6 0,11%

Van Erciş'te 2 bin 290 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van’ın Erciş ilçesinde polis kontrol noktasında yapılan aramada 2 bin 290 paket kaçak sigara ele geçirildi, 2 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Yayın Tarihi: 27.12.2025 10:26
Güncelleme Tarihi: 27.12.2025 10:26

Van Erciş'te 2 bin 290 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van Erciş'te Kaçak Sigara Operasyonu: 2 bin 290 Paket Ele Geçirildi

Erciş Emniyeti'nden kaçakçılığa sıkı denetim

Van’ın Erciş ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda, polis ekipleri kaçak sigara ticaretine karşı etkin bir müdahalede bulundu.

Van Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Erciş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri, yürüttükleri aralıksız çalışmalar kapsamında şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde arama yaptı.

Arama sonucunda 2 bin 290 paket kaçak sigara ele geçirilirken, olayla ilgili olarak 2 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Yetkililer, kaçak sigara ve diğer kaçakçılık olaylarına karşı denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

ERCİŞ İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALAR SONUCU 2 BİN 290 PAKET KAÇAK SİGARA...

ERCİŞ İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALAR SONUCU 2 BİN 290 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Burak Çelik

3 yıllık deneyime sahip, yeni nesil bir editör. Akdeniz bölgesi, turizm sektörü ve orman yangınları gibi kriz anlarında saha tecrübesi yüksek. Hızlı içerik girişi ve canlı blog yönetiminde yetenekli.