Eskişehir'de cadde gürültüsü: Abartı egzozlu Tofaş tepki çekti
Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'nda dikkat çeken görüntüler
Eskişehir'de, Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde seyreden bir otomobil, trafikte bulunan sürücüleri ve çevredekileri rahatsız etti. Araçta kullanılan abartı egzoz nedeniyle meydana gelen yüksek sesler, cadde boyunca dikkat çekti.
Otomobilin arka camına yazılan "Yakışır yaşıma yanlışlarım" ibaresi de görgü tanıklarının dikkatini çekti. Söz konusu araç, trafikte bir süre ilerlerken diğer sürücüleri rahatsız eden sesler çıkardı.
Görgü tanıkları, Tofaş marka aracı bir noktada trafikteki bir okul servisini de sıkıştırdığını belirtti. Bu anlar, çevredeki kişiler tarafından amatör kameraya yansıdı.
Olayın yaşandığı anlar amatör kamera ile kaydedilirken, görüntülerde araçtan gelen yüksek sesin ve arka camdaki yazının sürücüler ve vatandaşlar tarafından fark edildiği görülüyor.
ESKİŞEHİR'DE CADDEDE SEYREDEN ABARTI EGZOZA SAHİP VE ARKA CAMINDA "YAKIŞIR YAŞIMA YANLIŞLARIM" YAZILI ARAÇ, TRAFİKTEKİ SÜRÜCÜLERİ VE VATANDAŞLARI ÇIKARDIĞI SESLE RAHATSIZ ETTİ.