DOLAR
42,61 -0,04%
EURO
50,1 -0,56%
ALTIN
5.780,87 0,24%
BITCOIN
3.839.681,35 2,47%

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü'nün 3. Duruşması 8 Ocak'a Ertelendi

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ve 6 sanığın yargılandığı davanın 3. duruşması görüldü; görüntü talepleri reddedildi ve duruşma mütalaa için 8 Ocak 14.30'a ertelendi.

Yayın Tarihi: 11.12.2025 16:07
Güncelleme Tarihi: 11.12.2025 16:07

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü'nün 3. Duruşması 8 Ocak'a Ertelendi

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü'nün 3. Duruşması 8 Ocak'a Ertelendi

Duruşma Detayları

Muğla 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen üçüncü duruşmada, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü duruşmaya katılmadı. Ünlü ile birlikte yargılanan 6 sanık hakkındaki duruşma mahkeme huzurunda ele alındı.

Sanık avukatlarının, olay anına ilişkin görüntülerin yeniden incelenmesi ve kriminal laboratuvara gönderilmesi talepleri, mevcut raporun tarafsız olarak düzenlendiği gerekçesiyle mahkeme tarafından reddedildi. Dosya, mütalaanın hazırlanması amacıyla Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'na tebliğ edildi.

Duruşma, mütalaanın sunulması için 8 Ocak saat 14.30'a ertelendi.

Sanık avukatı Barış Aydın duruşma çıkışında, 'Savcılık 8 Ocak'ta mütalaasını sunacak. 8 Ocak'ta karar çıkabileceğini düşünüyoruz' dedi.

Ne olmuştu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 19 Mart 2025'te, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik soruşturmalara tepki amacıyla düzenlenen protesto sırasında polise saldırmakla suçlanan Acar Ünlü ve 6 kişi hakkında dava açılmıştı.

MUĞLA’NIN MENTEŞE İLÇESİNDE 19 MART’TA DÜZENLENEN PROTESTO YÜRÜYÜŞÜNDE POLİSE SALDIRMAKLA SUÇLANAN...

MUĞLA’NIN MENTEŞE İLÇESİNDE 19 MART’TA DÜZENLENEN PROTESTO YÜRÜYÜŞÜNDE POLİSE SALDIRMAKLA SUÇLANAN MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ VE 6 SANIĞIN YARGILANDIĞI DAVANIN ÜÇÜNCÜ DURUŞMASI BUGÜN MUĞLA 2. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ’NDE GÖRÜLDÜ.

MUĞLA’NIN MENTEŞE İLÇESİNDE 19 MART’TA DÜZENLENEN PROTESTO YÜRÜYÜŞÜNDE POLİSE SALDIRMAKLA SUÇLANAN...