DOLAR
42,83 -0,03%
EURO
50,56 0,03%
ALTIN
6.168,63 0,2%
BITCOIN
3.751.732,37 0,39%

Tekirdağ Hayrabolu'da Şap Aşısı Seferberliği Sürüyor

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde şap salgınını önlemek için İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü aşılama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yayın Tarihi: 24.12.2025 15:59
Güncelleme Tarihi: 24.12.2025 15:59

Tekirdağ Hayrabolu'da Şap Aşısı Seferberliği Sürüyor

Tekirdağ Hayrabolu'da şap aşısı seferberliği

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde hayvan sağlığını korumak ve şap hastalığının yayılımını önlemek amacıyla aşılama çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Hayrabolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yürüttükleri aşılamalarla hem hayvan sağlığını korumayı hem de muhtemel salgınların önüne geçmeyi hedefliyor.

Yerel yönetimden açıklama

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Gürcan Evin, yürütülen çalışmaların büyük bir özveriyle devam ettiğini belirterek, "Üreticilerimizin emeğini, hayvan varlığımızı ve ülke hayvancılığını korumak adına ekiplerimiz sahada yoğun bir şekilde görev yapıyor. Aşılama çalışmalarına destek veren tüm yetiştiricilerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HAYRABOLU İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ, HAYVAN SAĞLIĞINI KORUMAK VE ŞAP HASTALIĞININ YAYILMASINI...

HAYRABOLU İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ, HAYVAN SAĞLIĞINI KORUMAK VE ŞAP HASTALIĞININ YAYILMASINI ÖNLEMEK AMACIYLA AŞILAMA ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR.

HAYRABOLU İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ, HAYVAN SAĞLIĞINI KORUMAK VE ŞAP HASTALIĞININ YAYILMASINI...

Yazar
EDİTÖR

Hakan Demir

4 yıllık deneyimli. Ege Bölgesi'ndeki gelişmeleri takip ederken, aynı zamanda sosyal medya trendlerini haberleştiren dinamik bir editör. Çevre haberleri ve sosyal olaylarda uzmanlaşmıştır.