Bayburt'ta 246 genç hafızlığa icazet aldı

Bayburt'ta düzenlenen icazet töreninde Kur'an kurslarını tamamlayan 246 öğrenciye icazet belgeleri verildi; programda tilavet, dua ve hediyeler yer aldı.


Bayburt'ta 246 genç hafızlığa icazet aldı

Bayburt'ta icazet merasimi

Bayburt'ta Kur'an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 246 öğrenci için düzenlenen icazet merasimi gerçekleştirildi. Programa Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ile Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet İshak Demir katıldı.

valinin mesajı:

Vali Eldivan, hafızlıklarını tamamlayan öğrencileri tebrik ederek, onları yetiştiren Kur'an kursu öğreticilerine ve eğitim süreçlerinde destek veren ailelere teşekkür etti. Eldivan, hafızlığın sadece Kur'an-ı Kerim'i ezberlemek olmadığını, aynı zamanda onun mesajını anlamayı ve hayatın her alanında rehber edinmeyi gerektiren önemli bir sorumluluk olduğunu vurguladı. Genç hafızlara Kur'an'ın ışığında güzel bir hayat sürmeleri temennisinde bulundu.

tilavet, dua ve belge takdimi:

Programda 12 hafız tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Reisü’l-Kurrâ Mustafa Demirkan'ın yaptığı icazet duasının ardından hafızlara icazet belgeleri ve hediyeleri takdim edildi. Merasim, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

BAYBURT’TA KUR’AN KURSLARINDA HAFIZLIK EĞİTİMLERİNİ TAMAMLAYAN 246 ÖĞRENCİ İÇİN İCAZET MERASİMİ...

BAYBURT’TA KUR’AN KURSLARINDA HAFIZLIK EĞİTİMLERİNİ TAMAMLAYAN 246 ÖĞRENCİ İÇİN İCAZET MERASİMİ DÜZENLENDİ

Kaan Yavuz

Kaan Yavuz

Dijital Eğitim Editörü

Öğrenci bursları, okul müfredat değişiklikleri ve dijital eğitim araçları üzerine odaklanan genç içerik editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!