Olayın ayrıntıları:
Ankara'nın Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi 1450. Sokak'ta bir iş yerinin önünde, aralarında alacak-verecek meselesi bulunan iki grup arasında kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada Taner Aksoy (37) hayatını kaybederken, Kenan B. yaralandı.
Görgü ve müdahale:
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı Kenan B. sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.
Soruşturma ve gözaltılar:
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili B.Ş, H.T. ve E.İ. isimli şahısları gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemede 3 tabanca ve 1 tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ANKARA’NIN ÇANKAYA İLÇESİNDE, ALACAK VERECEK MESELESİNDEN ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN, 1 KİŞİ YARALANDI.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!