Çorum FK hazırlıklarını taktik prova ve güç çalışmasıyla sürdürdü

Çorum FK, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Alanyaspor karşılaşmasına hazırlanıyor; antrenmanlar güç çalışması, dinamik ısınma ve taktik provadan oluştu.


Çorum FK hazırlıklarını taktik prova ve güç çalışmasıyla sürdürdü

çorum fk hazırlıklarına devam etti

Çorum FK, Trendyol Süper Lig'in 6. hafta maçında sahasında Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürdü. Antrenman, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirildi.

salon çalışması ve ısınma:

Çalışma spor salonunda başladı; futbolcular antrenmanın ilk bölümünde kuvvet çalışması yaparak kas ve dayanıklılık üzerine yoğunlaştı. Salon programının tamamlanmasının ardından ekip sahaya çıkarak dinamik ısınmayla tempoyu yükseltti ve maç yoğunluğuna hazırlık yaptı.

taktiksel hazırlıklar:

Kırmızı-siyahlılar, antrenmanın saha bölümünde özellikle Alanyaspor karşılaşmasına yönelik taktiksel çalışmalar gerçekleştirdi. Teknik heyet, maç düzeni, pozisyon yerleşimleri ve geçiş oyunları üzerinde dururken oyuncular taktik provalar yaptı; çalışma, maç gününe kadar sürdürülecek planlı süreç içinde yer aldı.

ÇORUM FK, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 6. HAFTASINDA SAHASINDA ALANYASPOR İLE OYNAYACAĞI MAÇIN...

ÇORUM FK, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 6. HAFTASINDA SAHASINDA ALANYASPOR İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINA DEVAM ETTİ.

Kerem Güneş

Kerem Güneş

Spor Editörü

Süper Lig ve Avrupa futbolu canlı maç takibi, transfer haberleri ve resmi kulüp açıklamalarında uzman spor editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!