Cumhuriyet meydanı'nda 30 ağustos coşkusu Derya Uluğ ile yükselecek

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda ünlü sanatçı Derya Uluğ sahne alacak; ulaşım Antray ve belediye otobüsleriyle ücretsiz.


Cumhuriyet meydanı'nda 30 ağustos coşkusu Derya Uluğ ile yükselecek

etkinlik programı:

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 104'üncü yılı anısına 30 Ağustos Pazar günü Cumhuriyet Meydanı'nda bir kutlama konseri düzenliyor. Şehir merkezindeki bu açık hava etkinliği, Zafer Bayramı coşkusunu topluca paylaşmayı amaçlıyor.

Programın en dikkat çeken bölümü ise ünlü sanatçı Derya Uluğ’un performansı olacak. Sanatçı, 30 Ağustos akşamı saat 21.00'de sahne alarak katılımcılara şarkılarıyla eşlik edecek ve kutlamaya müzikal bir renk katacak.

ulaşım ve ücretsiz taşıma:

Büyükşehir Belediyesi ve iştirakine ait otobüsler ile raylı sistem araçları (Antray) 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında ücretsiz taşıma hizmeti sunacak. Bu uygulama, konser alanına erişimi kolaylaştırmayı ve vatandaşların etkinliğe katılımını teşvik etmeyi hedefliyor.

Vatandaşların alana zamanında ulaşabilmesi için erken gelmeleri ve etkinlik alanı düzenlemelerine dikkat etmeleri öneriliyor. Antalya’daki program, hem tarihsel anlamı anmak hem de toplumsal birlik duygusunu güçlendirmek üzere planlanan geniş katılımlı bir kutlama niteliği taşıyor.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 104. YILDÖNÜMÜNDE 30 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ CUMHURİYET MEYDANI’NDA ÜNLÜ...

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 104. YILDÖNÜMÜNDE 30 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ CUMHURİYET MEYDANI’NDA ÜNLÜ SANATÇI DERYA ULUĞ KONSER VERECEK.

Hazal Tunç

Hazal Tunç

Kültür Sanat Editörü

Mimar Sinan Güzel Sanatlar mezunu. Vizyona giren filmler, tiyatro oyunları, kitap incelemeleri ve sergi haberlerini yayına hazırlıyor.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!