Genelkurmay başkanı Bayraktaroğlu valilikte kent gündemini değerlendirdi
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum'a gelerek Erzurum Valiliğini ziyaret etti.
karşılama ve şeref defterinin imzalanması:
Vali Aydın Baruş ve vali yardımcıları tarafından karşılanan Orgeneral Bayraktaroğlu, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Ardından valilik makamına geçen Bayraktaroğlu ile Vali Baruş bir süre görüşerek kentin genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
valilikten yapılan açıklama:
Erzurum Valiliği tarafından yapılan paylaşımda, Vali Aydın Baruş'ın ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiği ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu'na nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ettiği bildirildi.

BİR DİZİ ZİYARET VE İNCELEMELERDE BULUNMAK ÜZERE ERZURUM’A GELEN GENELKURMAY BAŞKANI ORGENERAL SAYIN SELÇUK BAYRAKTAROĞLU, VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!