İskenderun'da acil servis önündeki arbede güvenlik ve vatandaş müdahalesiyle sona erdi

İskenderun Devlet Hastanesi acil servisi önünde iki grup arasında çıkan kavga, güvenlik ve vatandaş müdahalesiyle sona erdi; olay kameraya yansıdı.


İskenderun'da acil servis önündeki arbede güvenlik ve vatandaş müdahalesiyle sona erdi

İskenderun'da acil servis önündeki arbede güvenlik ve vatandaş müdahalesiyle sona erdi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, İskenderun Devlet Hastanesi acil servisinin önünde gece saatlerinde iki grup arasında kavga çıktı. Olay, hastane girişinde bekleyenler ve çevrede bulunanları paniğe sürükledi.

Kavga anı ve müdahale:

Kısa sürede büyüyen arbede sırasında tekme ve yumrukların kullanıldığı anlar yaşandı. Taraflar arasındaki kavga, çevredeki vatandaşların ve güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle sona erdirildi.

görüntüler ve yaralananlar:

Yaşanan arbede, hastane güvenlik kameralarına yansıdı; görüntülerde kavganın şiddeti ve çevredeki kişilerin paniklemesi görünürken, olayda hafif yaralananlar olduğu belirtildi. Güvenlik müdahalesiyle taraflar ayrıldı ve ortam yatıştırıldı.

Olay anına ilişkin kayıtlar bulunurken, hastane önündeki müdahale çevredeki kişilerin güvenliğini sağlamaya yönelik olarak değerlendirildi.

HATAY'DA DEVLET HASTANESİNİN ACİL SERVİSİ ÖNÜNDE İKİ GRUP ARASINDA YAŞANAN KAVGA PANİĞE NEDEN...

HATAY'DA DEVLET HASTANESİNİN ACİL SERVİSİ ÖNÜNDE İKİ GRUP ARASINDA YAŞANAN KAVGA PANİĞE NEDEN OLDU.

Hakan Arslan

Hakan Arslan

Asayiş & Operasyon Editörü

Olay yeri haberleri, mahkeme süreçleri ve güvenlik güçlerinin operasyon haberlerinde uzmanlaşmış haber editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!