İspir'de vefa buluşması: vali Baruş şehit ailesi ve gaziyi ziyaret etti

Vali Aydın Baruş, İspir'de şehit Resul Kanlı'nın kardeşi Hasan Kanlı ve gazi Selahattin Yılmaz'ı ziyaret ederek devletin şükran ve desteğini iletti.


İspir'de vefa buluşması: vali Baruş şehit ailesi ve gaziyi ziyaret etti

İspir'de vefa ziyareti

Erzurum Valisi Aydın Baruş, İspir ilçesinde düzenlenen program kapsamında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Ziyarete ilçe protokolü de eşlik etti.

Ziyaretin detayları:

Vali Baruş, 1995 yılında Elazığ'ın Palu ilçesinde şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Resul Kanlı'ın kardeşi Hasan Kanlı ile İspir'de ikamet eden Gazi Erbaş Selahattin Yılmaz'ı evlerinde ziyaret etti. Ailelerle yapılan sohbetlerde talepler, ihtiyaçlar ve görüşler dinlendi.

Vali Baruş'ın mesajı:

Baruş, şehit yakınları ve gazilere yönelik devletin sorumluluğunu vurgulayarak şunları söyledi: "Aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimiz devletimizin ve milletimizin en değerli emanetleridir. Onların gösterdiği fedakarlıklar karşısında duyduğumuz minnet bakidir. Devlet olarak her zaman ve her koşulda onların yanlarında olmaya, her türlü ihtiyaçlarında destek vermeye devam edeceğiz."

Ziyaret, şehit ruhuna okunan dualar ve iyi niyet temennilerinin ardından fotoğraf çekimiyle sona erdi.

ERZURUM VALİSİ AYDIN BARUŞ, İSPİR İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ PROGRAM KAPSAMINDA, ŞEHİT AİLESİ VE...

ERZURUM VALİSİ AYDIN BARUŞ, İSPİR İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ PROGRAM KAPSAMINDA, ŞEHİT AİLESİ VE KAHRAMAN GAZİYİ EVLERİNDE ZİYARET EDEREK DEVLETİN VEFA VE MİNNET DUYGULARINI İLETTİ.

Cemal Korkmaz

Cemal Korkmaz

Haberde İnsan Editörü

Türkiye’nin dört bir yanından ilham veren, duygulandıran ve başarı odaklı insan yaşam hikayelerini derleyen duyarlı editör.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!