İstanbul'da Galatasaray sınavı: Çorum FK yola çıktı

Çorum FK, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında yarın saat 21.30'da Galatasaray ile oynayacağı maç için hazırlıklarını tamamlayıp İstanbul'a gitti.


İstanbul'da Galatasaray sınavı: Çorum FK yola çıktı

hazırlıklar tamamlandı:

Çorum'daki kulüp tesislerinde süren antrenman ve hazırlık çalışmalarını tamamlayan Çorum FK, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak karşılaşma için kentten ayrıldı. Kulüp, hazırlık dönemini tesislerde noktaladı ve teknik ekip ile oyuncular maç öncesi son provayı yapmış oldu.

takım uğurlandı:

Çorum FK'nin İstanbul yolculuğu, oyuncular ve teknik heyetin katılımıyla gerçekleştirildi. Takım, yarın saat 21.30'da Galatasaray karşısında sahaya çıkmak üzere yola çıkarılırken, kulüp çalışanları tarafından uğurlandı.

Yetkililer, takımın şehir dışı yolculuğunda organizasyonun planlandığı şekilde ilerlediğini belirtti. Maçın organizasyonuyla ilgili tüm detaylar ekip tarafından gözden geçirildi ve kafile İstanbul'a hareket etti.

ÇORUM'DAKİ KULÜP TESİSLERİNDEKİ HAZIRLIKLARINI TAMAMLAYAN ÇORUM FK, TRENDYOL SÜPER LİG'İN İLK...

ÇORUM'DAKİ KULÜP TESİSLERİNDEKİ HAZIRLIKLARINI TAMAMLAYAN ÇORUM FK, TRENDYOL SÜPER LİG'İN İLK HAFTASINDA GALATASARAY İLE OYNAYACAĞI MAÇ İÇİN ŞEHİRDEN AYRILDI.

Kerem Güneş

Kerem Güneş

Spor Editörü

Süper Lig ve Avrupa futbolu canlı maç takibi, transfer haberleri ve resmi kulüp açıklamalarında uzman spor editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!