Ziyaretin kapsamı:
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Türk İdareciler Derneği’ni ziyareti sırasında dernek yönetimi ve mülki idare amirleriyle bir araya geldi. Çiftçi, buluşmayı sosyal medya üzerinden duyurarak görüşmenin çerçevesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Bugün Türk İdareciler Derneği’ni ziyaret ettik. İçişleri eski Bakanımız ve Türk İdareciler Derneği Genel Başkanımız Sebahattin Öztürk ile devletimizin şefkat elini yurdumuzun dört bir yanına taşıyan kıymetli mülki idare amirlerimizle bir araya geldik.
Gündem: güvenlik, huzur ve stratejik hedefler:
Çiftçi toplantıda, devletin yerel düzeydeki temsilcilerinin sahadaki rolüne dair mesajlar verdi. Bakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkenin uzun vadeli vizyonuna atıfta bulunarak yöneticilerle birlikte atılacak adımların önemini vurguladı.
Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ‘Türkiye Yüzyılı’ hedeflerimize idarecilerimizle birlikte emin adımlarla yürüyoruz. Bakan ayrıca, özellikle 'Terörsüz Türkiye' hedefinin yakalanmasında ve ülke genelinde huzur, barış ve güvenliğin sağlanmasında mülki idare amirlerinin fedakâr rolüne dikkat çekti.
Görüşme sonunda Çiftçi, dernek yöneticilerine teşekkür ederek, devlete hizmet eden idarecilere görevlerinde başarı dileğinde bulundu. Sebahattin Öztürk ve dernek yönetiminin ev sahipliği için minnettarlığını iletti ve idarecilerin ülke güvenliği ile kamu düzenine katkılarına vurgu yaptı.

İÇİŞLERİ BAKANI MUSTAFA ÇİFTÇİ, TÜRK İDARECİLER DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!