Mut'ta gaziler günü ziyaretleri yerinde dinlendi

Mut'ta Kaymakam Osman Çelikkol, 19 Eylül Gaziler Günü'nde gazi ailelerini evlerinde ziyaret ederek taleplerini dinledi ve devlet desteğini vurguladı.


Mut'ta gaziler günü ziyaretleri yerinde dinlendi

Mut'ta gaziler günü ziyaretleri yerinde dinlendi

Mut ilçesinde Kaymakam Osman Çelikkol, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla ilçede yaşayan gazi ailelerinin evlerine konuk oldu. Ziyaretlerde ailelerle bir süre sohbet eden Çelikkol, onların talep ve beklentilerini dinledi.

Ev ziyaretlerinde talepler ve beklentiler:

Kaymakam Çelikkol, ziyaret sırasında gazi ailelerinin gündelik sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyerek notlar aldı. İletilen talep ve şikayetlerin ilgili kurumlarla paylaşılacağını belirtti ve devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

Gazilerin fedakarlığı ve ailelerin memnuniyeti:

Çelikkol, gazilerin vatanın bölünmez bütünlüğü ile milletin huzur ve güvenliği için gösterdikleri fedakârlıkların unutulmayacağını söyledi. Gazi aileleri de kendilerine gösterilen ilgiden memnuniyetlerini dile getirerek Kaymakam Çelikkol'a teşekkür etti. Çelikkol, devletin gaziler ve kıymetli ailelerinin yanında olmaya devam edeceğini kaydetti.

MUT İLÇESİNDE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE, KAYMAKAM OSMAN ÇELİKKOL, İLÇEDE YAŞAYAN GAZİ...

MUT İLÇESİNDE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE, KAYMAKAM OSMAN ÇELİKKOL, İLÇEDE YAŞAYAN GAZİ AİLELERİNİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİ.

Oğuzhan Kılıç

Oğuzhan Kılıç

Karadeniz & Doğa Editörü

Karadeniz Bölgesi’nden gelen hava durumu, yöresel gelişmeler ve doğa olayları haberlerini düzenleyen editör.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!