Samsunspor hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde devam etti
Süper Lig'in ilk haftasında 17 Ağustos Pazartesi günü sahasında Göztepe ile karşılaşacak olan Samsunspor, Nuri Asan Tesisleri'ndeki çalışmalarına teknik direktör Thorsten Fink yönetiminde devam etti. Takımın idmanı kondisyon çalışmalarıyla başlayıp taktik ve oyun içi uygulamalarla tamamlandı.
Antrenmanın programı:
Antrenman; koşu ve ısınma hareketleriyle açıldı, ardından rondo çalışması yapıldı ve idman çift kale maçla sona erdi. Kırmızı-beyazlı ekip, Göztepe maçı öncesi hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.
Oyuncu durumu ve ceza bilgisi:
Takımdan bazı oyuncuların durumu antrenmanda da dikkat çekti. Sakatlıkları bulunan Tanguy Coulibaly ve Elayis Tavşan bugünkü idmana katılmadı. Bir süredir fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışan Cherif Ndiaye ise bu antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Geçen sezondan kalan Eliot Watt'ın 4 maçlık cezası devam ettiğinden Göztepe karşısında forma giyemeyecek.

SÜPER LİG EKİPLERİNDEN SAMSUNSPOR, LİGİN İLK HAFTASINDA AĞIRLAYACAĞI GÖZTEPE KARŞILAŞMASININ HAZIRLIKLARINI KENDİ TESİSLERİNDE SÜRDÜRÜYOR.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!