Ahmet Taha Dağbaşı Süper Lig'de ilk resmi maçına çıktı
Söke 1970 Spor Kulübü altyapısından yetişen 2005 doğumlu stoper Ahmet Taha Dağbaşı, Trendyol Süper Lig 2026-2027 sezonunun 2. haftasında Kasımpaşa formasıyla ilk kez sahaya çıktı. Genç oyuncu, deplasmandaki Çorum FK maçının son bölümünde oyuna dahil oldu ve takımı maçtan 1-0 galip ayrıldı.
maçta oyuna girişi ve maçın kaderi:
Müsabakanın 85. dakikasında Benedyczak'ın yerine oyuna giren Ahmet Taha, kısa sürede savunmada görev alarak ilk Süper Lig dakikalarını yaşadı. Karşılaşma Kasımpaşa'nın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı; genç stoper için bu süre, profesyonel kariyerinde önemli bir dönüm noktası oldu.
transfer ve kulüp gururu:
Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Söke 1970 Spor Kulübünden Kasımpaşa'ya transfer edilen Dağbaşı, 1,97 metre boyu ve stoper mevkisindeki profile sahip. Söke 1970, sosyal medya paylaşımında genç futbolcunun Süper Lig'de forma giymesinden duyduğu gururu paylaştı ve Ahmet Taha'nın kulübü, Söke'yi ve Aydın'ı gururlandırmaya devam etmesini temenni etti.
Bu ilk maç, genç stoper için lig seviyesinde düzenli süre alma hedefinin başlangıcı olarak değerlendirilebilir; kulüp ve taraftarlar, ilerleyen haftalarda Dağbaşı'nın daha fazla süre almasını bekliyor ve başarılar diliyor.

SÖKE 1970 SPOR KULÜBÜ ALTYAPISINDAN YETİŞEN 2005 DOĞUMLU STOPER AHMET TAHA DAĞBAŞI, KASIMPAŞA FORMASIYLA SÜPER LİG’DE İLK KEZ SAHAYA ÇIKTI.
Henüz yorum yapılmamış
Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!