Tekirdağ'ın son yolculuğu: Kıbrıs gazisi dualarla uğurlandı

Tekirdağ'da vefat eden Kıbrıs Gazisi Piyade Er İzzettin Ağın, Altınova Yeni Camii'nde düzenlenen askeri törenle uğurlandı; yetkililer aileye başsağlığı diledi.


Tekirdağ'ın son yolculuğu: Kıbrıs gazisi dualarla uğurlandı

Tekirdağ'da hayatını kaybeden gazi uğurlandı

Tekirdağ'da hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Piyade Er İzzettin Ağın, düzenlenen askeri törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Tören, Süleymanpaşa ilçesindeki Altınova Yeni Cami'de gerçekleştirildi ve merhum için dualar edildi.

Törenin akışı:

Cenaze töreninde kılınan namazın ardından İzzettin Ağın, dualar eşliğinde toprağa verildi. Düzenlenen askeri tören, törene katılanların ve yakınlarının duygu dolu anlar yaşamasına sahne oldu.

Katılımcılar ve taziyeler:

Törene Tekirdağ Valisi Recep Soytürk katılarak aileye taziyelerini iletti ve başsağlığı dileğinde bulundu. Ayrıca Malkara Kaymakamı Haluk Koç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Güngör, Garnizon Komutan Vekili Kurmay Yarbay Mürsel Topçınar ve Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Ali Rıza Açıkgöz ile gazinin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş törene katıldı.

Merhum gazinin uğurlanması sırasında yetkililerin aileye ilettiği taziye ve camide yapılan dualar, cenaze töreninin ana unsurlarını oluşturdu.

TEKİRDAĞ'DA HAYATINI KAYBEDEN KIBRIS GAZİSİ PİYADE ER İZZETTİN AĞIN, DÜZENLENEN ASKERİ TÖRENİN...

TEKİRDAĞ'DA HAYATINI KAYBEDEN KIBRIS GAZİSİ PİYADE ER İZZETTİN AĞIN, DÜZENLENEN ASKERİ TÖRENİN ARDINDAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

Zeynep Aydın

Zeynep Aydın

Yerel Haberler Editörü

Akdeniz ve Ege bölgelerinden gelen yerel ajans haberlerini derleyen ve yayına hazırlayan tecrübeli yerel haber editörü.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!