Viranşehir'de jandarma ekipleri 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişiyi yakaladı

Viranşehir'de, kamu kurumlarındaki eşya hırsızlığından dolayı 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan V.S., İl Jandarma ve JASAT ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı.


Viranşehir'de jandarma ekipleri 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişiyi yakaladı

Operasyonun kısa özeti

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde gerçekleştirilen çalışmada, hakkında kamu kurum ve kuruluşlarındaki eşya hakkında hırsızlık suçundan 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan V.S. yakalandı. Olay, İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda yürütülen arama-takip faaliyetleri sonucu sonuca ulaştı.

çalışmanın ayrıntıları

İl Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekiplerinin yürüttüğü çalışmada, şüphelinin yakalanmasına yönelik istihbari ve saha faaliyetleri bir arada kullanıldı. Ekiplerin koordineli çalışması sonucunda V.S., Viranşehir ilçesinde tespit edildi ve gözaltına alındı.

sonrası işlemler

Yakalanan şüpheli, adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından resmi prosedürlere uygun şekilde cezaevine teslim edildi. Jandarma ekipleri, nitelikli suçlardan aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

ŞANLIURFA'DA 7 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN HIRSIZ YAKALANDI

ŞANLIURFA'DA 7 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN HIRSIZ YAKALANDI

Murat Öztürk

Murat Öztürk

Asayiş Editörü

İstanbul adliyesi ve emniyet bültenlerini anlık takip ederek son dakika asayiş gelişmelerini giren deneyimli haberci.

Yorumlar

0

Henüz yorum yapılmamış

Bu içerik hakkında ilk yorumu siz yapın!